Dilluns, 19 De Febrer De 2018
Plaša de les Escoles, 1, Ser˛s - 25183 Telèfon: 973780009 Fax: 973780167
ajuntament@seros.cat

Novetats

28/09/2017

SERĎS ACOLLIR└ EL 7 D'OCTUBRE EL I PARTICAMP DE CATALUNYA


Foto

Joves, professionals i responsables polÝtics debatran i intercanviaran experiŔncies sobre participaciˇ juvenil

Ser˛s serÓ el primer PartiCamp de Catalunya i serÓ l┤˙nic que se celebrarÓ en un municipi menor de 5.000 habitants. Per aquest motiu, el grup motor que l'organitza fa una crida a joves i persones que treballen amb i per als joves (tŔcnics/es i dinamitzadors/es de Joventut, docents, educadors/es...) per tal que omplin el Casal de Ser˛s el matÝ del dissabte 7 d'octubre.

Els i les joves que hi vulguin participar no Ús necessari que estiguin vinculats a cap entitat juvenil, sinˇ que es busquen persones inquietes que pensin que la dinamitzaciˇ juvenil Ús una forma d'intervenciˇ socioeducativa que permet fomentar la participaciˇ i l'aporderament de la gent jove, que creguin que la participaciˇ Ús un dret. En definitiva, persones amb coses a dir i ganes d'aprendre i compartir.

SerÓ un espai on el protagonisme el tindran les persones assistents, que seran qui proposaran els temes a tractar en petits grups de debat.

Oberta la inscripciˇ a travÚs del portal E-Joventut: http://ejoventut.gencat.cat/ca/formularis/particamp-seros/index.html

L'organitzaciˇ va a cÓrrec de l'AgŔncia Catalana de la Joventut, l'Associaciˇ de Joves de Ser˛s, el Consell Comarcal del SegriÓ, el moviment Munixic de regidors/es de joventut, l'Ajuntament de Ser˛s i l'Associaciˇ Ancesa Jove.

Apunta't ens ho passarem bÚ!Mapa Web