Dilluns, 19 De Agost De 2019
Plaça de les Escoles, 1, Seròs - 25183 Telèfon: 973780009 Fax: 973780167
ajuntament@seros.cat

Novetats

12/07/2018

TERCER DESCENS EN PIRAGUA DE TORRES DE SEGRE A SERÒS


Foto

El proper diumenge 19 d'agost tindrà lloc el tercer descens en piragua des de Torres de Segre fins a Seròs amb el propòsit d'experimentar, un any més, la sensació de recórrer aquest tram del nostre riu Segre tot admirant la seva bellesa interior i gaudint

d'una jornada esportiva i lúdica única entre quatre pobles agermanats.

Les inscripcions es faran des del dilluns 23 de juliol fins al 3 d'agost. Es podrà escollir entre piragua individual, doble o triple i el preu serà de 25 euros per persona.

Els menors entre 9 i 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult; a partir de 15 anys poden anar en una piragua individual, però hauran de signar l'autorització en el moment de fer la inscripció.

També hi ha una ruta en bicicleta de 17 km pel costat del riu on cada participant ha de portar la seva bicicleta i és obligatori l'ús del casc. El preu és de 6 euros per persona i inclou esmorzar i dinar. Si vol venir algun acompanyant el preu també serà de 6 euros i inclourà el dinar i l'entrada a les pisicines de Seròs.

Els menors entre 9 i 14 anys han d'anar acompanyats d'un adult; a partir de 15 anys poden anar sols, però hauran de signar l'autorització en el moment de fer la inscripció.

Important: L'adjudicació del tipus d'embarcació es farà per ordre d'inscripació. Les places són limitades i en el cas de cobrir-se totes es farà una llista d'espera.


Informació addicional


Mapa Web